Sprečeno krijumčarenje antidepresiva na Horgošu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2012, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprečeno krijumčarenje antidepresiva na Horgošu

SUBOTICA -

Carinici na graničnom prelazu Horgoš su u saradnji sa policijom osujetili pokušaj krijumčarenja gotovo 15 000 tableta Ksalola, saopštila je Uprava carina.

Krijumčarenje je sprečeno tokom redovne carinske kontrole kada je na izlazu iz Republike Srbije pregledan autobus danskih registarskih oznaka koji saobraća na redovnoj liniji Kladovo-Espergerde.

Detaljnom kontrolom autobusa i putnika ispod šestog reda sedišta, u putnom rancu, pronađeno je 600 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << komada tableta "Ksalol 0.5mg" u rinfuzi, ali i 936 tabli sa po 15 komada istih tableta u originalnom fabričkom pakovanju.

Kao vlasnik ranca se prijavio 26-godišnji državljanin Crne Gore, u čijem je prtljagu pronađeno još tableta istog naziva.

Reč je o leku iz grupe benzodiazepina koji se nalazi na listi opojnih droga i psihotropnih supstanci, a koristi se za lečenje anksioznosti i depresije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sprečeno krijumčarenje antidepresiva na Horgošu

Izvor: Blic, 16.Okt.2012, 00:21

Na graničnom prelazu Horgoš carinici su u saradnji sa policijom osujetili pokušaj krijumčarenja oko 15.000 tableta "ksalola" - leka iz grupe benzodiazepina koji se nalazi na listi opojnih droga i psihotropnih supstanci i koristi se za lečenje anksioznosti i depresije...Kako je precizirano u saopštenju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.