Ispod sedišta 15.000 tableta antidepresiva

Izvor: Mondo, 15.Okt.2012, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispod sedišta 15.000 tableta antidepresiva

Carinici su u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Horgoš sprečili pokušaj krijumčarenja gotovo 15.000 tableta antidepresiva "Ksalola", saopštila je danas Uprava carine.

Tablete su pronađene tokom redovne carinske kontrole na izlazu iz Srbije u autobusu danskih registarskih oznaka koji saobraća na redovnoj liniji Kladovo-Espergerde.

Detaljnom kontrolom autobusa i putnika ispod šestog reda sedišta, u putnom rancu, pronađeno je 600 komada tableta "Ksalol >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 0.5mg" u rinfuzi, ali i 936 tabli sa po 15 komada istih tableta u originalnom fabričkom pakovanju, piše u saopštenju.

Navodi se da se kao vlasnik ranca prijavio 26–godišnji državljanin Crne Gore, u čijem je prtljagu pronađeno još tableta istog naziva.

Reč je o leku iz grupe Benzodiazepina koji se nalazi na listi opojnih droga i psihotropnih supstanci, a koristi se za lečenje anksioznosti i depresije.

(Beta/Foto: Uprava carina.rs)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokušali da prokrijumčare 15.000 tableta Ksalola

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Okt.2012

Carinici su u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Horgoš sprečili pokušaj krijumčarenja gotovo 15.000 tableta antidepresiva "Ksalola".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Crnogorac krio tablete ksalol u rancu

Izvor: Kurir, 16.Okt.2012, 01:53

BEOGRAD - Pokušaj!..Carinici na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji s policijom, sprečili su pokušaj krijumčarenja oko 15.000 tableta „ksalola“, saopštila je Uprava carina...Lekovi su pronađeni u rancu crnogorskog državljanina tokom rutinske kontrole autobusa danskih registracija na liniji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.