Izvor: Nezavisne Novine, 17.Mar.2016, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snajperista koji je raznio 173 borca ID: Opušten sam dok ubijam ekstremiste (VIDEO)

Iako su mu 62 godine, Abu Tahsin priključio se šiitskoj narodnoj vojsci u maju prošle godine. Abu Tahsin tvrdi da je u sukobima sa pripadnicima Islamske države u Iraku do sada ubio 173 ekstremista.

U ovaj je sukob ušao kao dobrovoljac, a u svom je životu do sada ratovao u četiri sukoba - u Jom Kipurskom ratu, u Iransko - iračkom ratu, u invaziji Kuvajta te u Zaljevskom ratu, piše Daily Mail .

Kunem se, blagoslov je od Boga kada ga metak odbaci metar prije >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << nego što padne na zemlju. Opušten sam, misli su mi opuštene. Jedva čekam da se vratim poslije rotacije. Jednom su mi dali odmor mjesec dana i vratio sam se poslije 12 dana”, rekao je snajperista.

Na snimku se vidi kako uz pomoć radio-prijemnika prati planove i djelovanja ekstremista. Prikazan je čak i kako gađa metu dok uzvikuje “slatko”, “slatko”

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

(VIDEO) NJEGOVOM BRDU DŽIHADISTI NE SMEJU DA PRIĐU: Deda snajperom ubio 173 terorista u Iraku!

Izvor: Kurir, 18.Mar.2016, 10:58

Abu Tahsin je iako ima 62 godine odlučio da se suprotstavi džihadistima koji svakodnevno seju mržnju i nasilje širom rodnog mu Iraka...Svoje žrtve vreba s planine koju su, kako kaže, pripadnici Islamske države počeli da izbegavaju u najširem luku...U videu koji je preplavio društvene mreže,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.