Školska godina počinje štrajkom dela prosvetara

Izvor: Danas, 01.Sep.2019, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Školska godina počinje štrajkom dela prosvetara

Početak školske godine neće biti bez problema pošto jedan od prosvetnih sindikata - Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije - najavio štrajk. To je dobar trenutak da se upozori na sve ono što se u prosveti i obrazovanju dešava, izjavila je za N1 Jasna Janković iz Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije. Članak Školska godina počinje štrajkom dela prosvetara se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Štrajk prosvetnih radnika,   Štrajk

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protest prosvetnih radnika u više gradova u Srbiji

Izvor: Danas, 02.Sep.2019, 13:21

Članovi sindikata prosvetnih radnika Banata (SPR Banata) održali su danas protest u Zrenjaninu zbog, kako su rekli, lošeg položaja prosvete u društvu i urušavanja sistema obrazovanja. Članak Protest prosvetnih radnika u Zrenjaninu i Čačku se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Školska godina počela štrajkom dela prosvetara

Izvor: B92, 02.Sep.2019

Beograd -- Početak školske godine obeležio je štrajk članova Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije, koji traže povećanje zarada na način kako je to bilo dogovoreno...Predsednica Unije sindikata prosvetnih radnika Jasna Janković rekla je novinarima da je taj sindikat pozvao svoje članove...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.