Skandal! Otkazan derbi između Dinama i Hajduka

Izvor: Vesti-online.com, 22.Nov.2014, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal! Otkazan derbi između Dinama i Hajduka

U 16. kolu Prve lige Hrvatske na rasporedu je bio najveći hrvatski derbi, duel Dinama i Hajduka. Ipak, meč na "Maksimiru" je otkazan, zbog toga što su igrači tima iz Splita odbili da izađu na teren.

Navijačka grupa "torcida" odložila hrvatsku fudbalsku svetkovinu

Hajduk je objavio na svom službenom Facebook profilu da je derbi otkazan! Navijačka grupa "torcida" nije ušla na stadion zbog crnih lista, te verovatno zbog toga igrači splitskog kluba nisu hteli da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << izađu na travnjak.

 

Neposredno pre početka utakmice objavljeno je da 50 navijača Hajduka ne sme na stadion, iako neki od njih uopšte nemaju zabranu ulaska na "Maksimir". "Torcida" je odgovorila ultimatumom "ili će svi ući na južnu tribinu ili niko". Kako do toga nije došlo fudbaleri Hajduka solidarisali su se sa svojim pristalicama i odbili su da učestvuju u meču.

 

Domaći igrači uredno su istrčali na teren, usledio je minut ćutanja stradalim Hrvatima u Vukovaru, pa su zajedno sa sudijskom trojkom otišli u svlačionicu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.