Sindikat fudbalera: Snimak iz svlačionice FK Loznica, nameštaljke, pretnje…

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Dec.2019, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindikat fudbalera: Snimak iz svlačionice FK Loznica, nameštaljke, pretnje…

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" Mirko Poledica, saopštio je danas da mu je prvi čovek FK Loznica Vlastimir Lukić pretio nakon objavljenih snimaka o nameštanju utakmica.

Poledica je pre dva dana objavio snimak iz svlačionice jednog kluba gde se čuje priznanje o nameštanju tri utakmice, plus pretnje igračima, a danas je otkrio da se radi o Lukiću.

"Vlastimir Lukić je danas pozvao jednog bliskog člana moje porodice da joj objasni koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je on opasan. Nažalost, nije bio dovoljno hrabar da pozove mene, uglavnom ti hrabri samo zovu osobe suprotnog pola, a ona je nakon razgovora bila vidno uznemirena i uplašena", napisao je Poledica.

Kako je naveo, kroz njegov desetogodišnji rad u fudbalu prošlo je na desetine "Vlastimira Lukića" i nikada nijedan nije mogao da ga uplaši, niti će.

"Današnjem 'opasnom' Vlastimiru Lukiću javno obećavam da će biti krivično gonjen i da će veoma brzo biti bivši fudbalski funkcioner", naveo je Poledica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.