Izvor: Nezavisne Novine, 24.Mar.2017, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sia napokon u javnosti bez svog zaštitnog znaka

Pjevačica Sia (41) već nekoliko godina niže hit za hitom. Za razliku od ostalih pjevačica, ona se medijski ne eksponira već, štoviše, skriva lice ispod perike.

Međutim, prije nekoliko dana Sia se pojavila bez svog zaštitnog znaka na aerodromu u Los Anđelesu i pokazala lice koje godinama skriva.

U 'Carpool Karaokama' pjevačica je objasnila Džejmsu Kordenu kako se skriva ispod perike jer 'ne želi da joj lice zasjeni muziku'.

Čini se kako je to bila odlična odluka jer je Sia na račun svoje 'maske' prikupila veliki broj obožavatelja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

(FOTO) GODINAMA NIKO NIJE VIDEO NJENO LICE: Krila se ispod perike a sad OTKRILA kako stvarno izgleda

Izvor: Kurir, 25.Mar.2017, 10:42

...Međutim, pre nekoliko dana Sia se pojavila bez svog zaštitnog znaka na aerodromu u Los Anđelesu i pokazala lice koje godinama skriva..Pevačica je objasnila da se skriva ispod perike jer 'ne želi da joj lice zaseni muziku Čini se kako je to bila odlična odluka jer je Sia na račun svoje 'maske'...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.