Sela Veliko Polje i Stubline u projektu razvoja seoskih klubova

Izvor: Glas javnosti, 06.Okt.2011, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sela Veliko Polje i Stubline u projektu razvoja seoskih klubova

BEOGRAD- Mesne zajednice Veliko Polje i Stubline učestvovaće u projektu „Razvoj seoskih klubova za mlade i osnaživanje mladih na selu”.

Opština Obrenovac će u partnerstvu sa Ministarstvom omladine i sporta u postojećim prostorima seoskih domova kulture podržati osnivanje dva kutka za mlade. Projekat  podrazumeva nabavku tehničke opreme i osnaživanje dve nove grupe mladih koje će biti nosioci razvoja aktivnosti u ovim seoskim sredinama.

Obezbeđivanjem i opremanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << javnih prostora namenjenih mladima rešava se problem prostora za rad formalnih i neformalnih grupa i inicijativa mladih, a formiranje novih grupa mladih doprinosi razvoju mehanizama dugoročne saradnje i uključivanja mladih u rad i funkcionisanje klubova za mlade i usmeravanju njihove energije u konstruktivne akcije u lokalnoj sredini. Fokus projekta je na informisanju, aktivizmu, komenadžmentu i slobodnom vremenu.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.