Sastali se Brnabić i Bocan-Harčenko: Najavljena još bolja saradnja Srbije i Rusije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2020, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastali se Brnabić i Bocan-Harčenko: Najavljena još bolja saradnja Srbije i Rusije!

Premijerka Brnabić i ambasador Harčenko razgovarali su i o razmeni poseta na visokom i najvišem nivou, saopštila je Vlada Srbije.

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Bocan-Harčenkom o daljem razvoju odnosa dve zemlje kroz saradnju na budućim projektima od zajedničkog interesa

Sagovornici su se saglasili da intenziviranje političkog dijaloga predstavlja potvrdu namere o jačanju bilateralne saradnje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Premijerka Brnabić je istakla da postoje brojne mogućnosti proširenja saradnje, naročito kroz nove infrastrukturne projekte koji su u planu, a u čijoj realizaciji bi saradnja sa ruskim kompanijama bila od velikog značaja za Srbiju.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pastor sa ambasadorom Francuske o produbljivanju saradnje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2020

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Ištvan Pastor i ambasador Francuske u Srbiji Žan Luj Falkoni, razgovarali su danas o mogućnostima produbljivanja saradnje Vojvodine sa francuskim regionima, daljem putu naše zemlje u procesu EU integracija, te privrednim i kulturološkim vezama koje povezuju APV...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.