Šapić: Gradski prevoz neće poskupljavati narednih godinu dana

Izvor: Beta, 29.Sep.2022, 20:28

Šapić: Gradski prevoz neće poskupljavati narednih godinu dana

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da gradski prevoz neće poskupljivati u narednih godinu dana, a da će se u medjuvremenu pažnja usmeriti na racionalizovanje i sredjivanje javnog prevoza.Šapić je za RTS izjavio da "nakon toga možemo da govorimo o pokušaju kvalitetnije naplate"."Kad Beogradjani budu videli da mi sve činimo i da je usluga mnogo kvalitetnija, potpuno sam siguran da će tada, čak i bez represije, ljudi početi da plaćaju u daleko većem broju nego danas", rekao je Šapić.Govoreći o predstojećoj grejnoj sezoni Šapić je rekao da očekuje da će početi kao i obično, 15. oktobra, kao i da je "obezbedjeno dovoljno novca da se plaćaju isporuke gasa po sadašnjim cenama".Naveo je da je ako "potpuno stanu" isporuke gasa toplane imaju mogućnost da predju na mazut "na 20 dana".Na pitanje u čemu je razlika izmedju "Zelenila Beograd" i novog gradskog preduzeća "Beogradski parkovi", Šapić je rekao da će se to novo gradsko preduzeće baviti "osmišljavanjem na koji način da oplemenimo sadržaj u našim parkovima", i da to ne znači da će radnici "Zelenila" ostati bez posla.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Šapić: Ne bi trebalo da bude problema sa grejanjem

Izvor: Blic, 29.Sep.2022

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da ne bi trebalo da bude problema sa grejanjem, jer je, navodi, Grad obezbedio dovoljno novca da se plaćaju isporuke gasa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.