Saobraćajna nesreća kod Niša: Jedan MRTAV, očevici ŠOKIRANI onim što su videli

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2017, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajna nesreća kod Niša: Jedan MRTAV, očevici ŠOKIRANI onim što su videli

Tragedija se dogodila oko osam sati

Muškarac čiji identitet još nije poznat poginuo je jutros oko osam sati kada je njega na putu od Niša ka Pirotu, u naselju Prosek kraj Niša, naleteo kamion.

Pročitajte i:

Kako kažu očevici, sredovečni muškarac je stajao na sred puta i čekao da naiđe kamion, i tada se bacio pod točkove vozila. U džepu nesrećnog čoveka je, kako kažu očevici, policija pronašla poziv Centra za socijalni rad, a zvanična potvrda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o tome kuda je muškarac krenuo, niti koji su motivi ovog čina, zasada nisu poznati.

U Policijskoj upravi u Nišu kažu da su o događaju obavešteni u 8.10 i da je zbog uviđaja put Niš-Pirot bio zatvoren za saobraćaj.

- Po okončanju uviđaja, nešto posle deset časova, saobraćaj je normalizovan - izjavili su u policiji.

Prema navodima policije, o događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Muškarac poginuo na putu Niš-Pirot: Bacio se pod točkove kamiona

Izvor: Večernje novosti, 22.Nov.2017

Sredovečni muškarac je stajao na sred puta i čekao da naiđe kamion, pa se bacio pod točkove vozila. U džepu mu policija pronašla poziv Centra za socijalni rad NIŠ - Nišlija G. S. poginuo je jutros oko osam sati, bacivši se na kamion koji se kretao na putu od Niša ka Pirotu,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.