Saobraćaj pojačan na putevima i graničnim prelazama

Izvor: RTS, 01.Jul.2018, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćaj pojačan na putevima i graničnim prelazama

U Srbiji su jutros zadržavanja na graničnom prelazu Preševo za putnička vozila oko 90 minuta, na Gostunu oko 40 minuta, a saobraćaj je pojačan i na Horgošu, saopštio je AMSS prema podacima Uprave granične policije.
U znaku letnje turističke sezone, i ovog drugog dana vikenda saobraćaj će biti pojačan iz pravca Mađarske i Hrvatske ka Makedoniji, Bugarskoj i Crnoj Gori.

Na naplatnim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rampama pored pojačanog saobraćaja i većeg broja vozila, trenutno nema dužih zadržavanja, ali se vozačima savetuje da pripreme tačan iznos za naplatu putarine kako bi se ubrzao protok.
Promenljivo je i vreme zadžavanja na graničnim prelazima, a najopterećeniji su Horgoš sa Mađarskom, Batrovci sa Hrvtaskom i Gostun sa Crnom Gorom, ali je i na ostalim prelazima osetno povećan protok vozila.
Prema informacijama iz AMS Crne Gore zbog radova na rekonstrukciji kolovoza vrlo frekventnog puta u Crnoj Gori, između Ribarevine i Mojkovca saobraćaj će u vremenu od 9.00 do 14.00 časova u periodu od 2. do 4. jula biti u potpunom prekidu. Za vreme potpune obustave saobraćaj na ovom delu nema alternativnih obilaznih puteva.
Vozačima koji putuju ka Crnoj Gori savetuje se da u vreme obustave saobraćaja koriste granični prelaz "Jabuka" koji se nalazi na putu između Prijepolja i Žabljaka.
U danima loših vremenskih uslova obustave saobraćaja neće biti.
Usled urušavanja mosta zbog vremenskih neprilika, na snazi je i dalje obustava saobraćaja u Grockoj, na raskrsnici ulica Smederevski put i Dr. Aleksandra Kostića. Saobraćaj se odvija alternativnim putnim pravcima.
Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Na prelazu "Preševo" zdržavanja i do 90 minuta

Izvor: JuznaSrbija.info, 01.Jul.2018

Zbog turističke sezone u Srbiji su jutros zadržavanja na graničnom prelazu sa Makedonijom "Preševo" za putnička vozila oko 90 minuta, saopštio je AMSS...U znaku letnje turističke sezone, i ovog drugog dana vikenda saobraćaj će biti pojačan iz pravca Srbije ka Makedoniji, Bugarskoj i Crnoj...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.