Salo izgubljeno liposukcijom se vraća

Izvor: Blic, 03.Maj.2011, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Salo izgubljeno liposukcijom se vraća

Liposukcijom se izvlači salo iz tela, ali, kako pokazuje istraživanje, nakon određenog perioda doći će do debljanja nekih drugih delova tela.

Nakon godinu dana otkada se ukloni masno tkivo, oni koji prođu liposukciju ipak će se vratiti na istu količinu masnoće kao i pre operacije.

Prema istraživanju Terija Hernandeza i Roberta Ekela sa Univerziteta Kolorado, ukoliko ste izvadili masnoću iz predela bedara, stomaka i zadnjice, salo će nakon određenog perioda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << početi da se skuplja na rukama i gornjem delu stomaka.

Liposukcija je izvlačenje masnog tkiva uz pomoć vakuuma i cevi i svake godine se obavi se na hiljade operacija. Prilikom liposukcije uništava se struktura masnih naslaga, pa telo to kompenzuje stvarajući ih na drugim delovima, pokazalo je istraživanje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Salo izgubljeno liposukcijom se vraća

Izvor: S media, 03.Maj.2011

Kada se liposukcijom izvuče salo iz tela, posle određenog perioda doći će do pojavljivanja masnih naslaga na drugim mestima, pokazalo je istraživanje...Nakon godinu dana otkada se ukloni masno tkivo, oni koji prođu liposukciju ipak će se vratiti na istu količinu masnoće kao i pre operacije...Prema...

Nastavak na S media...

Salo izgubljeno liposukcijom se vraća

Izvor: Vesti-online.com, 04.Maj.2011, 10:18

Liposukcijom se izvlači salo iz tela, ali, kako pokazuje istraživanje, nakon određenog perioda doći će do debljanja nekih drugih delova tela...Nakon godinu dana otkada se ukloni masno tkivo, oni koji prođu liposukciju ipak će se vratiti na istu količinu masnoće kao i pre operacije...Prema istraživanju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.