SVI DETALJI Evo zašto su se Šaban i Bosanac potukli u Zvezdama Granda

Izvor: Blic, 06.Apr.2016, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI DETALJI Evo zašto su se Šaban i Bosanac potukli u "Zvezdama Granda"

Kako je "Blic" ekskluzivno saznao, na današnjem snimanju "Zvezda Granda" došlo je do fizičkog obračuna između Šabana Šaulića i Dragana Stojkovića Bosanca.

Sukob je nastao zbog kandidatkinje koju su obojica komentarisali. Kao što se u gotovo svakoj emisiji događa, dali su oprečna mišljenja i došlo je prvo do verbalnog, a prema našim informacijama i do fizičkog sukoba. Nastao je potpuno haos u studiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << publika je vrištala, a Marija Šerifović je pribrano skočila kako bi razdvojila Šabana i Bosanca koji su nasrtali jedan na drugoga.

Pročitajte još...

Zbog prevelike tenzije u studiju i stresa, Viki Miljković i Snežana Đurišić su počele da plaču. Odmah je na lice mesta stigla jedinica za Hitne pomoći jedne privatne beogradske klinike, koja je Šabanu pružila prvu pomoć.

Kada je sve sanirano, a tenzija se smanjila, snimanje je nastavljeno.

Pozvali smo aktere događaja kako bismo dobili komentar i dok nam se Šaban odmah javio i rekao: "Šta vas briga sa kim sam se potukao?!" i potom spustio slušalicu, Bosanac je čim smo mu rekli zašto ga zovemo prekinuo vezu.

Iz tima Odnosa sa javnošću "Grand" televizije kažu da je došlo do verbalnog sukoba.

- Kao i uvek do sada kada im se mišljenja suprostave, došlo je do verbalne rasprave dva stručnjaka Šabana Šaulića i Dragana Stojkovića Bosanca. To je jedina i prava istina, uostalom, gledajte emisiju, pa ćete videti šta se sve dogodilo - navodi se u njihovom saopštenju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Svađe koje su završile fizičkim sukobom: Ovako su se raspravljalii Šaban i Bosanac u Zvezdama Granda (VIDEO)

Izvor: Blic, 06.Apr.2016

Uvek su letele varnice i sitne strele među članovima žirija Zvezda Granda, a sukob je danas eskalirao kada je došlo do fizičkog obračuna između Šabana i Bosanca...Njih dvojica su često padali u vatru, ali sve je bilo benigno...U videu pogledajte istorijat njihovih sukoba, koji maltene datira...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.