STRAVIČAN POKUŠAJ ATENTATA U MEKSIKU! Narko kartel upucao šefa policije, kamere sve zabeležile (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2020, 09:48

STRAVIČAN POKUŠAJ ATENTATA U MEKSIKU! Narko kartel upucao šefa policije, kamere sve zabeležile (VIDEO)

Šef policije Meksiko Sitija Omar Garsija Harfuh ranjen je iz vatrenog oružja, a četiri osobe ubijene su u petak uveče, u napadu za koji je okrivljen jedan najmoćnijih narko bandi u zemlji

Ubijena su dvojica Harfuhovih telohranitelja, jedan od napadača i žena koja je prolazila u automobilu. Pucnjava, koja je snimljena nadzornim kamerama, dogodila se u luksuznom naselju Lomas de Kapultepek.

Harfuh, koji je prošle godine dobio zaduženje da se suprotstavi narko-kartelima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u glavnom gradu Meksika, na Tviteru je napisao da je reč o "kukavičkom napadu" bande CJNG, koja važi za jednu od najnasilnijih u toj zemlji.

Predsednik Andres Lopes Obrador i gradonačelnica Meksiko Sitija Klaudija Šejnbaum, ocenili su da napad pokazuje da su izvršili pritisak na kriminalne bande u gradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meksiko: Najmoćnija narko banda okrivljena za napad

Izvor: B92, 27.Jun.2020

Šef policije Meksiko Sitija Omar Garsija Harfuh ranjen je iz vatrenog oružja, a četiri osobe ubijene su u petak uveče...Za ovaj napad je okrivljen jedan najmoćnijih narko bandi u zemlji...Ubijena su dvojica Harfuhovih telohranitelja, jedan od napadača i žena koja je prolazila u automobilu, prenosi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.