Šef bezbednosti Meksiko Sitija povređen u pokušaju atentata

Izvor: B92, 26.Jun.2020, 16:03

Šef bezbednosti Meksiko Sitija povređen u pokušaju atentata

Šef bezbednosti Meksiko Sitija Omar Garsia Harfuč povređen je tokom pokušaja atentata na njega rano jutros.

Tada su naoružane osobe upale u opštinu Lomas de Čapultepek, saopštile su vlasti.

Gradonačelnica Meksiko Sitija Klaudia Šeinbaum navela je na Tviteru da je Garsia van opasnosti nakon napada koji se dogodio oko 6.30 časova ujutru, koji je šokirao žitelje Lomasa de Čapultepeka, preneo je Rojters.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Šeinbaumova je dodala, ne navodeći detalje, da je nekoliko ljudi poginulo i nekoliko uhapšeno.

Govoreći na konferenciji za novinare, predsednik Andres Manuel Lopes Obrador izjavio je da je Garsia povređen u napadu i da je na lokalnim zvaničnicima da uspostave red u gradu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POKUŠAJ ATENTATA NA ŠEFA BEZBEDNOSTI: Napadači upali u zgradu opštine, ima MRTVIH (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2020

Incident se dogodio rano jutros..Šef bezbednosti Meksiko Sitija Omar Garsia Harfuč povređen je tokom pokušaja atentata na njega rano jutros, kada su naoružane osobe upale u opštinu Lomas de Čapultepek, saopštile su vlasti...Gradonačelnica Meksiko Sitija Klaudia Šeinbaum navela je na Tviteru...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.