SRBIJO, SADA BUDI UJEDINJENA! Predsednik Vučić objavio snimak - pokazali smo da možemo da budemo prvi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2021, 13:02

SRBIJO, SADA BUDI UJEDINJENA! Predsednik Vučić objavio snimak - pokazali smo da možemo da budemo prvi (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je na Instagramu video snimak sa snažnom porukom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je na Instragram profilu "buducnostsrbijeav" video snimak u kome poziva na prevazilaženje svih razlika, kao i da je sada ključan trenutak da svi budemo ujedinjeni kako bismo očuvali dostojanstvo i ponos naše zemlje.

- Zajedno smo sanjali i verovali u naprednu i uspešnu Srbiju, dostojnu svetskog ugleda i poštovanja. Korak po >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korak, veliki snovi postaju velika dela, a budućnost koju smo nekada samo sanjali, postaje naša sadašnjost. Sada više nego ikada, moramo ostati ujedinjeni, poštovati mišljenja drugih i ne dozvoliti da naše razlike budu prepreka: u oblikovanju budućnosti za našu decu, u stvranju boljeg života za sve i u očuvanju dostojanstva i ponosa naše zemlje. Sada više nego ikada moramo nastaviti da radimo za ono u šta svi verujemo: za snažnu Srbiju koja je pokazala da može biti prva, za otvorenost i mir, za jedinu zemlju koju nazivamo otadžbinom, a koja od nas, sada traži, da budemo složni i ostavimo sve razlike po strani - piše u objavljenom video snimku.

Ispod video snimka predsednik Vučić naveo je sledeće:

- Snažna i ujedinjena Srbija naša je obaveza i nasušna potreba. Samo zajedno, poštujući sve razlike, možemo da obezbedimo dalji ekonomski napredak Srbije. Sve to Srbija ne može sama i potrebna joj je podrška evropskih partnera i svih drugih prijatelja sa kojima smo čuvali odnose uprkos preprekama na koje smo nailazili. Ipak, važnije od svega je naše jedinstvo i naša zajednička ljubav prema Srbiji i njenoj budućnosti.

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.