SPS: Ostaje dogovor sa DS oko vlade

Izvor: B92, 20.Maj.2012, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS: Ostaje dogovor sa DS oko vlade

Beograd -- Predsednica Skupštine Srbije i zamenik predsednika Srbije Slavica Đukić Dejanović izjavila za B92 da dogovor oko vlade SPS-a i DS-a ostaje na snazi.

Ona je rekla da je čestitala Tomislavu Nikoliću na izboru za predsednika. "Čestitam Tomislavu Nikoliću. Takva je volja građana", rekla je ona.

"U svakom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << slučaju SPS će imati veliku ulogu u svakodnevnoj borbi građana i tako će i ostati. Mi smo već napravili dogovor oko vlade sa DS, koja nam je programski bilska, i nema razloga to da se menja. Razgovori o formiranju vlade tek idu, ali su njihova osnova naši bliski programi. Nikolić je rekao da će biti predsednik građana, tako da neće uticati na odnose između stranaka", rekla je Slavica Đukić Dejanović za B92.

Ona je navela da se ništa ne sme promentii u pogledu stabilnosti funkcionisanja institucija.

"Uverena sam da će Nikolić davati doprinos boljem funkcionisanju institucija. Analize će pokazati kako su prošli izbori i šta je odlučilo. Činjenica je da su rezultati prilično testi, kandidati su bili prilično ujednačeni, odlučio mali broj glasova", rekla je ona.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đukić-Dejanović čestitala Nikoliću

Izvor: Kurir, 20.Maj.2012

Volja građana je takva da se ništa ne sme promeniti u pogledu stabilnosti funkcionisanja institucija u Srbiji, rekla je predsednica Skupštine Srbije..BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije, koja zamenjuje predsednika države, Slavica Đukić-Dejanović čestitala je večeras kandidatu koalicije "Pokrenimo...

Nastavak na Kurir...

Ðukić Dejanović čestitala pobedu Nikoliću

Izvor: S media, 21.Maj.2012, 00:52

Predsednica Skupštine Srbije, koja zamenjuje predsednika države, Slavica Ðukić Dejanović čestitala je večeras kandidatu koalicije "Pokrenimo Srbiju" Tomislavu Nikoliću pobedu na predsedničkim izborima...Volja građana je takva da se ništa ne sme promeniti u pogledu stabilnosti funkcionisanja...

Nastavak na S media...

ĐUKIĆ DEJANOVIĆ: Dogovor SPS i DS ostaje na snazi

Izvor: Danas, 21.Maj.2012

Socijalisti smatraju da se ništa ne sme promeniti u pogledu stabilnosti i funkcionisanju institucija, a pošto je volja građana neprikosnovena, uverena sam da će predsednik Srbije Tomislav Nikolić davati doprinos dobroj saradnji institucija i daljem razvoju države - rekla je Slavica Đukić Dejanović...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.