SPLETKARUSE Maja i Jelena imaju OPASAN plan za Kristijana evo sta su smislile

Izvor: medio.rs, 18.Sep.2015, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPLETKARUSE Maja i Jelena imaju OPASAN plan za Kristijana evo sta su smislile

Pevačica je nagovarala balerinu na neverovatnu akciju, u koju je uključen i popularni Golubović

Izgleda da Maja Nikolić ne odustaje od toga da atmosferu na “Farmi 6” napravi što zanimljivijom za gledaoce, pa je sada skovala “strašan” plan za Jelenu Milošević i najpopularnijeg učesnika rijalitija.

Dok su sedele za stolom i ćaskale, balerina je “shvatila” da joj se sviđa Kristijan >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Golubović, pa je od Maje zatražila pomoć kako da se zbliži s njim.

Maja je nasela na njenu igru, bila apsolutno na Jeleninoj strani, pa je konstantno ubeđivala balerinu kako mora da skloni “babu” (misleći na Jasminu Medenicu), te da iskoristi priliku kada su žurke, da bi se Kristijan malo opustio i zaboravio na kamere…

– Ti nisi naivna, ti vidiš i sama da se njemu sviđaš. Ti kad bi bila upornija, videla bi…on tako svaku ovde pljuje zato sto ima ženu, a ti se pravi luda, kao što se baba pravi – govorila je Maja.

– Mnogo je dobar drug, veruj mi, ovo je zezanje. Ti da si namazanija, pa on bi zaboravio na kamere…

– Ti mu se najviše sviđaš, nemoj da odustaješ zbog babe! Časna reč, ti si njegov tip, Stanija mu se uopšte ne sviđa. Do sledeće žurke, baba će da izađe na kapiju!

Printskrin: TV Pink

Njih dve su skovale plan kako da Jelena osvoji Kristijana, a obzirom na ono što je balerina kasnije pričala, ovo je bila samo jedna od igara sa ciljem da se “reši” Maje.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.