MAJA NIKOLIĆ OTKRILA: Kristijan preti da će silovati Lepomira!

Izvor: Kurir, 18.Sep.2015, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJA NIKOLIĆ OTKRILA: Kristijan preti da će silovati Lepomira!

Pevačica je ispričala Tamari Đurić da će žestoki momak snimiti svoj seks sa policajcem i pustiti joj da gleda taj snimak

Netrpeljivost koja vlada između Maje Nikolić i Kristijana Golubovića u rijalitiju „Farma“ ne jenjava.

Poslednja u nizu provokacija je na račun Majinog izgleda.

Naime, kriminalac je rekao da Jasmina >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Medenica izgleda bolje od temperamentne Nišlijke, koja ima masno tkivo na guzi punoj celulita.

- Maja ima masno tkivo između guze i narandžinu koru. Kulen i sremska kobasica su pojam za nju. Ona je „spaček“ sa belim gumama, a ti si, Jasmina, „porše“ za nju. Obe sam video gole i mogu da ocenim - rekao je Kiki Medenici.

Kristijana podržava žena

JUNAČE MOJ, IZDRŽI!

Ivana Veljković, supruga Kristijana Golubovića, ostavila je emotivnu poruku na njegovom Fejsbuk profilu:

- Poštovani fanovi, prijatelji, kumovi i svi koji navijate i podržavate mog muža Aleksandra Kristijana Golubovića, veliko i neizmerno hvala na podršci, zahvalna njegova sadašnja i poslednja žena Ivana. Ovim putem želim da poručim svima da volim svog muža, bodrim ga i navijam za njega. Naša ljubav je jaka i prošla je mnogo toga i nikada neće pokvariti osećaje njegove prema meni i moje prema njemu. Volim te, junače moj, i izdrži! Pozdrav i poštovanje za sve fanove moga muža od njegove supruge Ivane. Idemo do kraja... Za našeg junaka. Zauvek zajedno!
Pogledaj vesti o: Porsche

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SPLETKARUSE Maja i Jelena imaju OPASAN plan za Kristijana evo sta su smislile

Izvor: medio.rs, 18.Sep.2015

Pevačica je nagovarala balerinu na neverovatnu akciju, u koju je uključen i popularni Golubović..Izgleda da Maja Nikolić ne odustaje od toga da atmosferu na “Farmi 6” napravi što zanimljivijom za gledaoce, pa je sada skovala “strašan” plan za Jelenu Milošević i najpopularnijeg učesnika...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.