SNS pravi vladu sa SVM, bez socijalista i NDS?

Izvor: Blic, 27.Mar.2014, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS pravi vladu sa SVM, bez socijalista i NDS?

Srpska napredna stranka je blizu odluke da formira vladu samo sa strankama nacionalnih manjina, a da većina ministara budu vanstranački stručnjaci, pišu današnje "Novosti".

Prema informacijama tog lista, rukovodstvo SNS najverovatnije neće sklapati novi pakt sa socijalistima, ali ni sa NDS, nego će im glavni partner biti Savez vojvođanskih Mađara.

Ukoliko se lider SNS Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Vučić opredeli za taj scenario, njegovi poslanici, zajedno sa SVM, imali bi ubedljivu većinu od 164 poslanika u parlamentu.

Kako pišu "Novosti" u današnjem broju, moguće je da Vučić, kao budući mandatar, ponudi ministarski tim sastavljen od nespornih imena u određenim oblastima.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS pravi vladu sa SVM, bez socijalista i NDS?

Izvor: Press, 27.Mar.2014

Prema informacijama tog lista, rukovodstvo SNS najverovatnije neće sklapati novi pakt sa socijalistima, ali ni sa NDS, nego će im glavni partner biti Savez vojvođanskih Mađara... Ukoliko se lider SNS Aleksandar Vučić opredeli za taj scenario, njegovi poslanici, zajedno sa SVM, imali bi ubedljivu...

Nastavak na Press...

SNS pravi vladu samo sa SVM?

Izvor: B92, 27.Mar.2014

Beograd -- Naprednjaci su blizu odluke da formiraju vladu samo sa strankama nacionalnih manjina, a da većina ministara budu vanstranački stručnjaci, pišu Novosti...Prema informacijama tog lista, rukovodstvo SNS najverovatnije neće sklapati novi pakt sa socijalistima, ali ni sa NDS, nego će im glavni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.