SNS odgovara DS-u

Izvor: RTS, 22.Jul.2013, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS odgovara DS-u

Reagujući na saopštenje DS, SNS navodi da je lider te stranke i prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić, odgovoran za borbu protiv korupcije u Srbiji, i da taj posao na veoma ozbiljan i posvećen način obavlja.

Srpska napredna stranka (SNS) reagovala je večeras na saopštenje Demokratske stranke (DS), navodeći da je lider SNS i prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić, koga je prethodno kritikovala DS, odgovoran za borbu protiv korupcije u Srbiji, i da taj posao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na veoma ozbiljan i posvećen način obavlja.

"Srpska napredna stranka želi da odgovori Demokratskoj stranci na postavljena pitanja, i zato ćemo reći da je Aleksandar Vučić odgovoran za borbu protiv korupcije u Srbiji, i da taj posao na veoma ozbiljan i posvećen način obavlja", navedeno je u saopštenju SNS.

Kako se dodaje, "Aleksandar Vučić je, istovremeno, kao lider najveće stranke u zemlji, preuzeo odgovornost i za sve ono što Demokratska stranka nije rešavala po pitanju Kosova i Metohije, i, takođe, postigao rezultate koje priznaje cela Srbija, ali i cela Evropa".

"Ali, mi imamo pitanje za Dragana Đilasa - za šta je on stručan? Za avione, mostove, medije, provizije, košarku ili nešto šesto? Postavljamo pitanje za šta su stručni Šapić, Bijelić, Elezović, Božović i svi ostali? Kakve su to škole oni završili, gde su ih završili, i čime su se bavili, osim pljačkom građana Beograda i građana Srbije?", poručuje SNS DS-u.

"Srpska napredna stranka poručuje Demokratskoj stranci da odgovore na svoja 'dubokoumna' pitanja mogu pronaći i kod građana Srbije, koji danas na svakom koraku mogu videti i dela 'prepametnih i prepoštenih' demokrata. Od takve 'intelektualne sile' danas 'sasvim slučajno' ostadoše oni koji ne mogu okupiti ni petnaest ljudi u istoj prostoriji", dodaje se u saopštenju SNS.

DS je, prethodno, reagujući na ranije saopštenje SNS u kojem je kritikovan lider DS-a Dragan Đilas, saopštila da će ubuduće na neistine i uvrede na račun svojih lidera odgovarati sa pet pitanja namenjenih najvećoj stranci u vlasti, a među tih pet pitanja je i pitanje: "Zašto insistirate da se Aleksandar Vučić danas u Srbiji mimo zakona pita za sve, kada on nije ni njen predsednik ni premijer?".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.