SJAJNA VEST: Penzije u poštama uz stare lične karte do kraja januara

Izvor: Telegraf.rs, 30.Dec.2016, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SJAJNA VEST: Penzije u poštama uz stare lične karte do kraja januara

Penzioneri koji imaju stare lične karte moći će da podižu penzije sa tim dokumentima do kraja januara, saopšteno je iz Službe za odnose sa javnošću "Pošte Srbije".

- Na osnovu saglasnosti dobijene od Nebojše Stefanovića, ministra unutrašnjih poslova, Javno preduzeće "Pošta Srbije” obaveštava penzionere da će im do kraja januara biti omogućeno podizanje penzija na šalterima pošta uz stare lične karte - navedeno je u saopštenju.

(Telegraf.rs /Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Penzije u poštama uz stare lične karte do kraja januara

Izvor: Blic, 30.Dec.2016

Penzioneri će do kraja januara 2017. godine moći da podignu penzije na šalterima pošta uz stare lične karte, saopštile su danas Pošte Srbije..."Penzioneri sa starim ličnim kartama mogu do kraja januara sledeće godine da podignu penzije sa starom ličnom kartom", navodi se u saopštenju...Saglasnost...

Nastavak na Blic...

Penzije u poštama uz stare lične karte do kraja januara

Izvor: Radio 021, 31.Dec.2016, 12:16

Penzionerima će biti omogućeno da do kraja januara, na šalterima pošta, podižu penzije uz stare lične karte...Javno preduzeće "Pošta Srbije" saopštilo je da je za to dobilo saglasnost od ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića...Podsećamo da danas ističe rok za predaju zahteva...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.