Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jul.2020, 13:03

Rajčević: Neće biti smanjenja plata radnicima

BANJALUKA - Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Srđan Rajčević rekao je da u narednom periodu neće biti smanjenja plata za radnike u oblasti visokog obrazovanja, te da će aktivnosti resornog ministarstva biti usmjerene ka tome da se to ne dogodi.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Najava događaja za utorak, 7. jul 2020. godine

Izvor: Capital.ba, 07.Jul.2020, 07:02

JAHORINA – U 17.00 časova okrugli sto o temi “Kako održati poslovanje u otežanim uslovima izazvanim virusom korona?” u čijem će radu učestvovati predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković i ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.