Radovi na putu između Aranđelovca i Mladenovca

Izvor: RTS, 14.Jun.2019, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi na putu između Aranđelovca i Mladenovca

Pre deset dana počeli su radovi na putu Aranđelovac -Mladenovac u ukupnoj dužini od 13 kilometara od čega je 10 kilometara na području aranđelovačke opštine.
Put je od velike važnosti za turistički Aranđelovac kao direktna veza sa Beogradom, a doprineće i povezanosti građana, stvoriti bolje uslove za investitore i bolji protok robe.

Put je i od lopkalnog značaja, povezuje nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sela, a  radovi su u toku u selu Orašac.
Stari asfalt će se takđe iskoristiti za pokrivanje atarskih puteva.
Investitor je preduzeće "Putevi Srbije", a vrednost radova je oko milion evra izdvojenih iz državnog budžeta.
"Radi se prvo jedna strana puta pa druga da saobraćaj ne bi bio u prekidu. A ovo je jedna stvar koja je od ključne važnosti ua opštinu Arandjelovac", kaže Miladin Jakovljević, zamenik predsednika opštine Aranđelovac.
Aranđelovac je vratio turistički sjaj po kome je bio poznat još u 19. veku.
Ima pogodnu klimu tokom vrelih letnjih dana i istorijske znamenitosti koje govore o dve kraljevske dinastije. Akvapark je jedan od najvećih u regionu, u toku godine lepu varošu u srcu Šumadije, obiđe nekoliko desetina hiljada turista.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.