RIK odobrio uvid u izborni materijal

Izvor: RTS, 26.Apr.2016, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIK odobrio uvid u izborni materijal

Republička izborna komisija (RIK) odobrila je večeras zahteve za uvid u izborni materijal, kao i zahteve da se svim zainteresovanim stranama izdaju fotokopija zapisnika o radu biračkih odbora.
Kako je na sednici RIK-a predložio njen predsednik Dejan Đurđević, sekretar komisije će napraviti dogovor sa strankama o tome kada će kojoj zainteresovanoj stani uvid biti omogućen.

Naglasio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je da će izborni materijal moći da se fotografiše, ali da će biti zabranjene olovke i bilo kakvo pisanje i dopisivanje po materijalu.
Zahteve za uvid u izborni materijal uputile su izborne liste Dveri-DSS, Dosta je bilo, SPS-JS i SNS.
Liste Dveri-DSS, DS, Dosta je bilo, SPS-JS i Zavetnici, zahtevale su i izdavanje fotokopija zapisnika o radu biračkih odbora.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RIK odobrio uvid u izborni materijal

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Apr.2016

Republička izborna komisija (RIK) odobrila je večeras zahteve za uvid u izborni materijal, kao i zahteve da se svim zainteresovanim stranama izdaju fotokopija zapisnika o radu biračkih odbora...Kako je na sednici RIK predložio njen predsednik Dejan Đurđević, sekretar komisije će napraviti dogovor...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

RIK odobrio: Sad nek svi sami broje i sabiraju glasove

Izvor: Vesti-online.com, 26.Apr.2016

Republička izborna komisija (RIK) odobrila je zahteve za uvid u izborni materijal, kao i zahteve da se svim zainteresovanim stranama izdaju fotokopija zapisnika o radu biračkih odbora...Kako je na sednici RIK predložio njen predsednik Dejan Đurđević, sekretar komisije će napraviti dogovor sa strankama...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.