RECIKLOSAURUSI stigli u grad: Deco, ovo je prilika za vas da lepo naučite svoje roditelje

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2019, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RECIKLOSAURUSI stigli u grad: Deco, ovo je prilika za vas da lepo naučite svoje roditelje

Uskoro edukativne radionice u šlolama

JPG Gradska čistoća želi da probudi ekološku svest svih Beograđana i zato ih konstantno podseća na značaj reciklaže, koja ima veliki uticaj na očuvanje životne sredine i život u zdravom okruženju.

Pokrenuta je akcija brendiranja 68 vozila i radnih mašina JPG "Gradska čistoća", koja su svakoga dana na ulicama Beograda.

Vozila su brendirana crtanim likovima "reciklosaurusima", koji kroz zanimljive poruke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << privlače pažnju i obaveštavaju građane na koji način i šta mogu da recikliraju.

- Porukama koje se nalaze na našim vozilima obraćamo se svim sugrađanima, jer želimo da shvate koliko je važno da se svi uključimo u proces reciklaže.

Svaki, pa makar i mali gest, važan je za zdrav i kvalitetan život u našem gradu, budućnost naše dece, ali i očuvanje planete, koju treba da poštedimo zagađenja - rekao je direktor JPG "Gradska čistoća" Marko Popadić.

- Osmislili smo crtane likove koji će se dopasti deci i sa kojima deca mogu da se poistovete.

U narednom periodu, u vrtićama i školama, organizovaćemo edukativne akcije i pozorišne predstave u kojima će glavne uloge imati upravo reciklosaurusi - dodao je Popadić.

BONUS VIDEO: POLITIČKI UTICAJ I MOĆ, KLASNA NEJEDNAKOST: Ovo su osobine i sposobnosti koje ima SVAKI američki superbogataš (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

'Reciklosaurusi' čiste Beograd

Izvor: RTV Pink, 04.Sep.2019

JKP „Gradska čistoća“ želi da probudi ekološku svest svih Beograđana i zato ih konstantno podseća na značaj reciklaže, koja ima veliki uticaj na očuvanje životne sredine i život u zdravom okruženju.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.