RADjENU SUD U LOZANI SMANJUJE KAZNU Zbog proceduralne greske suspenzija dve umesto cetiri godine

Izvor: medio.rs, 27.Feb.2016, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADjENU SUD U LOZANI SMANJUJE KAZNU Zbog proceduralne greske suspenzija dve umesto cetiri godine

Nikoli Rađenu Međunarodni sud za sportsku arbitražu u Lozanu mogao bi da smanji kaznu sa četiri, koliko ga je suspendovala FINA, na dve godine

Kako saznaju Novosti navodno je Odbor za antidoping Svetske plivačke federacije napravio proceduralnu grešku, zbog koje bi suspenzija trofejnog vaterpoliste mogla da se prepolovi.

Da postoji šansa da mu se kazna umanji nagovestio je i nekadašnji igrač Vojvodine, Partizana, Hiosa, Crvene zvezde i Olimpijakosa, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je na svom Tviter nalogu dan posle saslušanja u Lozani, koje je održano 24. februara, napisao:

- Pozitivna iščekivanja posle arbitraže u Lozani - napisao je Rađen.

Ukoliko mu Sud, čija se odluka očekuje u narednih mesec dana, prepolovi kaznu, Nikola bi imao realne šanse da nastavi karijeru. U suprotnom, bude li morao pauzira do 7. maja 2019, staviće tačku na igračke dane.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.