RADILI SE MUTNI POSLOVI, IMA SE, MOŽE SE Klinac broji novac i misli da je opasan - šok snimak izazvao burne komentare (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2021, 10:34

"RADILI SE MUTNI POSLOVI, IMA SE, MOŽE SE" Klinac broji novac i misli da je "opasan" - šok snimak izazvao burne komentare (VIDEO)

Dečak, koji je sudeći po glasu, još u nižim razredima osnovne škole, postavio je na Tik Toku snimak koji je do suza doveo brojne korisnike društvenih mreža. U ovom snimku klinac, kome se ne vidi lice, pokazuje novčanice od po 100 evra i objašnjava kako ih je "zaradio".

- Je*i ga radili se poslovi mutni. Ovo ono i te stvari, znači... Je*i ga brate, poslovi mutni, ovo ono. Nema tu, ima se para, ima se, može se - objašnjava dečak dok mu kroz ruke lagano klize novčanice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od po 100 evra i jedna od po 50.

A post shared by Ја сам (@internet_specijalci)

Ovaj video objavljen je na Instagram stranici Internet specijalci, a komentari sugrađana bili su brojni:

- Koliko si potrošio boje i papira da bi to isprintao? - pitao je jedan, dok je drugi smatrao da je dečak ovoliko novca zaradio švercujući pelene.

- Jedino sta je mutno u njegovom zivotu je voda posle pranja nogu - komentarisao je, takođe, jedan od sugrađana, dok su neki bili i zabrinuti da je dečko "posudio" pare od ćaleta nakon što je ovaj podigao kredit.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.