Izvor: Nezavisne Novine, 06.Maj.2017, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pupovac o tome da li je novi potpredsjednik vlade: To su nagađanja

ZAGREB - Predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac ocijenio je danas u intervjuu da je parlamentarna kriza u Hrvatskoj prevladana izborom novog predsjednika sabora, a nagađanjima nazvao nagovještaje da bi u novoj vladi mogao biti potpredsjednik.

"Ekonomski i politički razlozi, kao i razlozi predstavnika manjina motiviraju nas da pridonesemo tome da se u Hrvatskoj uspostavi politička stabilnost i da se u sljedećem koraku formira potrebna politička >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << većina, potreban politički program i rekonstruira vlada", rekao je Pupovac za Radio-televiziju Srbije.

On je istovremeno najavio i podršku koja bi mogla pridonijeti stabilnosti vlade.

"Ukoliko se bude gradilo partnerstvo koje će učvrstiti stabilnost vlade, takođe ćemo podržati", rekao je Pupovac, upućujući na to da će alternativa neuspjehu stabilizovanja vlade biti novi izbori.

Na pitanje što očekuje od rekonstrukcije vlade koju je premijer Plenković najavio za prvu sjednicu sabora poslije lokalnih izbora, Pupovac je ocijenio da bi reorganizacija vlade mogla biti i opsežnija.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.