Pronašli ih kako lutaju ulicama, a onda otkrili nešto neverovatno

Izvor: B92, 07.Avg.2017, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronašli ih kako lutaju ulicama, a onda otkrili nešto neverovatno

Boni i Klajd su lutali ulicama Arizone, a kada su ih volonteri pronašli, nisu mogli ni da zamisle o kakvom prijateljstvu je reč.

Bilo je jasno da su pronađeni psi dobri prijatelji, ali tek kada su došli u azil, radnici su shvatili da bi bilo pogrešno razdvojiti ih čak i kada spavaju.

Upravo zbog toga su im dodelili zajednički kavez za spavanje, i ubrzo zaključili da neće moći da ih razdvoje čak ni kada bude došlo do udomljavanja.

Ali, ono što je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najviše iznenadilo osoblje je navika manjeg psa Klajda. On obožava da se penje Boniju na leđa i posmatra svet odozgo.

Volonterima je to na početku bilo čudno, ali sada kažu da bi im bilo još čudnije vidjeti ih razdvojene. Psi su priljubeni jedan uz drugog čak i za vreme popodnevne dremke.

Jedini problem je bio taj što je vrlo teško pronaći ljude koji će udomiti pse u paru.

Ipak, njima se osmehnula sreća i jedna porodica je odlučila da im pruži dom. Sada konačno znaju kako je biti voljen od strane čoveka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.