Pronadjena još četiri tela u ruševinama zgrade na Floridi

Izvor: Beta, 06.Jul.2021, 22:32

Pronadjena još četiri tela u ruševinama zgrade na Floridi

U ruševinama zgrade na Floridi pronadjena su još četiri tela čime je broj žrtava porastao na 32, saopštili su danas zvaničnici .Pojačane napore spašavanja preti da ugrozi tropska oluja Elsa koja se približava Floridi.Spasioci su jutros na dva sata zaustavili traganje za nestalima zbog udara groma, rekli su zvaničnici lokalne vatrogasne službe."Spasilački timovi nastavljaju potragu u izuzetno nepovoljnim uslovima, po kiši i jakom vetru ", rekli su zvaničnici na konferenciji za novinare.I dalje se 133 osoba vodi kao nestalo, mada je potvrdjeno da je samo 70 stanara bilo u zgradi "Šamplejn tauers saut" (Champlain Towers South) kada se srušila se 24. juna rano ujutro.Šef vatrogasne službe Alan Kominski rekao je da je do sada uklonjeno više od 120 tona materijala i da ekipe koje su izvukle stradale nisu pronašle nikog ko je davao znakove života.Gradonačelnica okruga Majami-Dejd Daniela Levin Kava je rekla da se porodice onih koji se još uvek vode kao nestali pripremaju za vesti o "tragičnom gubitku".

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povećava se broj mrtvih u srušenoj zgradi kod Majamija

Izvor: VOA, 07.Jul.2021, 09:05

Spasilački timovi pronašli su tela još deset stradalih u rušenju stambene zgrade u Surfsajdu kod Majamija, pa je ukupan broj poginulih sada 46, dok se kao nestalo vodi 99 osoba. Danijela Levin Kava, gradonačelnica Majami-Dejda, govorila je posećenosti spasilaca potrazi za žrtvama i preživelima. "Misiji...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.