Prepoznali lopova na osnovu plesnih pokreta sa snimka (VIDEO)

Izvor: S media, 08.Apr.2012, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prepoznali lopova na osnovu plesnih pokreta sa snimka (VIDEO)

Kada su videli snimak sa sigurnosne kamere na kome mladi lopov pokazuje svoje plesne pokrete, radnici obezbeđenja iz njegove srednje škole pozvali su policiju i obavestili je da tačno znaju o kome se radi.

Plesni koraci jednog šesnaestogodišnjeg momka koštali su slobode dvojicu odraslih muškaraca i njega.

Uhapšen lopov-napadač na asistentkinju Veterinarskog fakulteta

Policija i meštani ekspresno uhvatili lopove

Lopovi je vukli motociklom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << po ulici (VIDEO)

Naime, dok je čuvao stražu kako bi njegovi prijatelji mogli da obiju kamion, momak se dosađivao pa je odlučio da zapleše.

Snimak sa sigurnosne kamere objavljen je u lokalnim vestima a krivca su ubrzo prepoznali radnici obezbeđenja iz srednje škole koju momak pohađa.

Policija je zatim otišla u kuću maloletnika i pokazala snimak njegovoj majci. Žena je pozvala svog sina i iznervirano ga pitala: "Šta je ovo?", a on je odgovorio: "To je moj stil, mama!"

Prema izveštaju policije, provalnici su uspeli iz kamiona da ukradu samo aparat za gašenje požara.

(Blic)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.