Predsednik Vučić žestoko odbrusio ELITISTIMA koji kritikuju novo zdanje na Slaviji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2017, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Vučić žestoko odbrusio "ELITISTIMA" koji kritikuju novo zdanje na Slaviji!

Samo nalaze neke mane

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas se u Lučanima osvrnuo na kritike na račun muzičke fontane na Slaviji, ocenivši da je jedna od 10 najlepših u Evropi i da je to jedna od priča kojima je zadovoljan, rezultat na koji je ponosan. Primetivši da primedbe idu dotle da neki kritičari kažu da u njoj ne mogu da se peru noge...

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

- Nisam znao da se noge peru u fontani, mislio da tome služe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada ili lavor, ali, naučili su me nazovi elitisti da to ima i druge namene - rekao je Vučić i dodao:

Foto: Srbija Danas

- Ispada da sad tamo treba da dolazite i prilazite svakodnevno, ispada da su tu bili čitavi redovi ovih koji su dolazili da polažu cveće na spomenik Dimitriju Tucoviću, pa bi sad valjda trebalo da se svakodnevno penju na fontanu, i sad im ne odgovara - primetio je Vučić.

To nas, dodao je, samo tera da još više radimo, što je moguće bolje i tako ćemo i nastaviti, rekao je Vučić te poručio da nema problem s onima koji će uvek da nađu neku manu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.