Prava ljubav godine ne broji? Glumac u vezi sa 34 godine mlađom

Izvor: B92, 11.Feb.2017, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prava ljubav godine ne broji? Glumac u vezi sa 34 godine mlađom

Glumac Ričard Gir je prošetao crvenim tepihom na Filmskom festivalu u Berlinu, a društvo mu je pravila devojka koja je mlađa od njega 34 godina, Alehandra Silva.

Gir zaista uživa sa svojom devojkom, što pokazuje njegov zadovoljan i srećan izraz lica. Par je u Berlin došao na promociju filma „Dinner“ u kojem glumac igra glavnu ulogu.

Inače, oni su u vezi dve godine, a Silva je publicistkinja i poslovna žena iz Španije.

Ričard Gir već ima dva braka iza sebe, sa manekenkom Sindi Kraford i glumicom Keri Loulel.

Mnogi komentarišu kako se ova ogromna razlika u godinama gotovo i ne vidi jer par funkcioniše sjajno.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Od 17. do 27. godine: 3 stvari zaslužne su za DRASTIČNU PROMENU poznatog mladića koji je veoma brzo osvojio sva srca (FOTO)

Izvor: Story, 11.Feb.2017

Kada je u filmu "Milioner iz blata" nagrađenog s osam Oscara odigrao glavnu ulogu, britanski glumac Dev Patel imao je 17 godina. Tada je izgledao kao simpatični mališa koji je, kao i mnogi tinejdžeri, imao problema s kožom lica, i bio prilično mršav..

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.