Ričard Gir je veliki zavodnik, a ovako izgleda njegova PRELEPA devojka koja je 34 godine mlađa od njega (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 11.Feb.2017, 01:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ričard Gir je veliki zavodnik, a ovako izgleda njegova PRELEPA devojka koja je 34 godine mlađa od njega (FOTO)

Da ljubav ne zna za godine, dokazuje i emotivna veza Ričarda Gira (67) i Alehandre Silve (33). Njih dvoje uživaju u romansi, a trenutno su u Berlinu, gde su gostili Berlinskog filmskog festivala.

Foto: Tanjug/AP

Alehandra i Ričard prošetali su crvenim tepihom i prisustvovali su projekciji filma "Dinner", u kome Gir igra glavnu ulogu.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Ričard Gir ima iza sebe dva braka, sa manekenkom Sindi Krafordom i glumicom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Keri Louel.

Foto: Tanjug/AP

Alehandra Silva dolazi iz Španije, publicistkinja je i poslovna žena. Počela da je da se zabavlja sa Girom pre dve godine

Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prava ljubav godine ne broji? Glumac u vezi sa 34 godine mlađom

Izvor: B92, 11.Feb.2017

Glumac Ričard Gir je prošetao crvenim tepihom na Filmskom festivalu u Berlinu, a društvo mu je pravila devojka koja je mlađa od njega 34 godina, Alehandra Silva...Gir zaista uživa sa svojom devojkom, što pokazuje njegov zadovoljan i srećan izraz lica. Par je u Berlin došao na promociju filma...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.