Potpredsednik SNS Bratislav Gašić najozbiljniji kandidat za ministra odbrane

Izvor: Press, 31.Jul.2013, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpredsednik SNS Bratislav Gašić najozbiljniji kandidat za ministra odbrane

Gašić je rekao ovom listu da bi mu bila velika čast da preuzme Ministarstvo odbrane, navodeći da o tome tek treba da razgovara s liderom stranke i prvim potpredsednikom vlade Aleksandrom Vučićem.

"O toj temi još nisam razgovarao s predsednikom stranke, ali ću svakako odluku Predsedništva i lidera SNS poštovati. Kao vojnik stranke nema govora da to ne uvažim. Funkcija ministra odbrane za >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << mene bi bila velika čast", kazao je Gašić.

Vučić je prošle sedmice poručio da će novi ministar vojni biti iz redova naprednjaka. Osim Gašića, za to mesto su, kako navodi list, pominjani šef Vučićevog kabineta Aleksa Jokić i direktor Kancelarije za Kosovo Aleksandar Vulin.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gašić najozbiljniji kandidat za ministra odbrane

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Jul.2013

Potpredsednik Srpske napredne stranke i aktuelni gradonačednik Kruševca Bratislav Gašić najozbiljniji je kandidat za novog ministra odbrane, piše Informer.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.