Ponoćna racija u Beogradu: Žandarmerija upala na poznati splav, držali goste zatvorene do jutra!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2017, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponoćna racija u Beogradu: Žandarmerija upala na poznati splav, držali goste zatvorene do jutra!

Muzika je prekinuta i nije više nastavljena

Više od 20 pripadnika Žandarmerije uz asistenciju SAJ noćas je oko 2 časa iza ponoći upala na jedan prestonički splav!

Za likvidaciju Saleta Mutavog ANGAŽOVANO 12 LJUDI: Ekipe motrile na kuće njegove majke i verenice

Prema rečima očevidaca, trenutak upada policije je bio strašan, jer nisu znali o čemu je reč.

- Pretresli su sve goste, a nakon provere su jednog po jednog puštali.Zadržali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se sve do 5 časova ujutru i do tada niko nije smeo sam da napusti splav- kaže jedna od devojaka koja se zatekla na licu mesta.

Splav je zatvoren, a muzika prekinuta i više nije nastavljena.

Iako se niko od nadležnih nije oglašavao, među gostim se moglo čuti da je cilj racije pronalaženje narkotika koji su često prisutni na ovakvim mestima.

Nekoliko gostiju je u pratnji policije odvedeno na informativni razgovor.

Nešto ranije, oko 23 sata, na Dedinju je došlo do pucnjave u kojoj je ranjen muškarac (25). Kako saznajemo, ranjeni muškarac je obilno krvario i prevezen je u Urgentni centar.

- Povređeni ima prostrelnu ranu u predelu donjeg dela stomaka i prevezen je u Urgentni centar - rekli su u Hitnoj pomoći.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Racija na splavu: Pretresali sve goste

Izvor: Mondo, 23.Jul.2017

Noćas oko 2 časa veća grupa pripadnika policije, uz asistenciju SAJ i Žandarmerije, upala je na jedan poznati prestonički splav, javlja "Kurir"...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Pretresli su sve goste i, nakon provere, jednog po jednog puštali, a zadržali su se sve do pet časova ujutru...Splav...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.