Pokret socijalista: Pajtić se bavi politikanstvom

Izvor: RTS, 07.Apr.2015, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokret socijalista: Pajtić se bavi politikanstvom

Predsednik pokrajinske vlade Bojan Pajtić bavi se politikanstvom umesto da brine o građanima, poručuju iz pokrajinskog odbora Pokreta socijalista.
Pokrajinski odbor Pokreta socijalista traži od Bojana Pajtića odgovor na pitanje gde su nestale pare iz Razvojne banke Vojvodine, prenosi Tanjug.
"Svoju brigu o građanima Srbije, Aleksandar Vučić i Vlada Republike Srbije su pokazali u pretodne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tri godine i zbog toga i imaju nadpolovičnu podršku. O tome koliko su Demokratska stranka i Bojan Pajtić brinuli o građanima pokazuje njihova očajnička borba za cenzus", stoji u saopštenju.
Pokret socijalista konstatuje i da umesto da brine o građanima Vojvodine, Bojan Pajtić se i danas bavi politikanstvom napadajući premijera i Vladu.
"Ako već hoće nešto u Srbiji da preokrene neka građanima objasni gde su nestale pare iz Razvojne banke Vojvodine", navodi se u saopštenju.
Od Pajtića zahtevaju da građanima odgovori i na pitanje ko je od njegovih saradnika odgovoran za nenamensko trošenje miliona evra iz budžeta AP Vojvodine, ali i zašto se građani Vojvodine nalaze na ivici životne egzistencije.
"Ukoliko stvarno stoji iza svojih reči i ukoliko mu je stalo da građani Vojvodine napokon dobiju vlast koja će brinuti o njima, a ne o vlastitim interesima, neka podnese ostavku i omogući održavanje pokrajinskih izbora", stoji u saopštenju.
U reagovanju na izjavu premijera Vučića o tome da ga Pajtić kao opozicija ne brine, predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić izjavio je da nije fer da u Srbiji svi brinu za svoju budućnost, a da jedino vlast nema razloga za brigu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.