Pajtić: Vlast treba da brine, a ne građani

Izvor: RTS, 07.Apr.2015, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: Vlast treba da brine, a ne građani

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić reagujući na izjavu Aleksandra Vučića da ga ne brine opozicija koju oličava Pajtić, kaže da nije fer da u Srbiji svi brinu za svoju budućnost, a da jedino vlast nema razloga za brigu.
Bojan Pajtić navodi da mora da se preokrene to što građani brinu za svoju budućnost, a vlast nema razloga za brigu, prenosi Tanjug.

"Čujem da je Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rekao da sam mu omiljeni opozicionar, i da sa opozicijom koju oličavam vlast nema razloga za brigu. To je toliko nadmeno i neodmereno da zaista liči na njega", naveo je Pajtić.
Dodaje da je Srbiji potrebna vlast koja brine, a da građani nemaju razloga za brigu.
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da sa opozicijom koju oličava lider DS Bojan Pajtić, vlast nema razloga za brigu, i isključio mogućnost raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji.
U intervjuu pod naslovom "Pajtić mi je omiljeni opozicionar", Vučić je, na pitanje da prokomentariše nagoveštaje da će biti vanrednih parlamentarnih izbora, odgovorio da ih neće biti.
"To su novine izmislile. Kad im ponestane tema, oni izmisle", kaže Vučić.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pokret socijalista: Pajtić se bavi politikanstvom

Izvor: RTS, 07.Apr.2015

Predsednik pokrajinske vlade Bojan Pajtić bavi se politikanstvom umesto da brine o građanima, poručuju iz pokrajinskog odbora Pokreta socijalista. . Pokrajinski odbor Pokreta socijalista traži od Bojana Pajtića odgovor...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.