Pajtić: O budućnosti mora da brine vlast, a ne građani

Izvor: Blic, 07.Apr.2015, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: O budućnosti mora da brine vlast, a ne građani

Predsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić danas je, povodom izjave premijera Srbije Aleksandra Vučića da vlast nema razloga za brigu sa opozicijim koju oličava lider DS-a, rekao da vlast treba da brine, a ne građani.

- Nama je potrebna Srbija u kojoj vlast brine, a građani nemaju razloga za brigu - naveo je Pajtić u pisanoj izjavi.

Vučić je u intervjuu listu "Politika" rekao da mu je Pajtić omiljeni opozicionar i da vlast nema razloga za brigu sa opozicijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koju oličava lider DS-a.

- To je toliko nadmeno i neodmereno da zaista liči na njega. Ali nije fer da u Srbiji svi brinu za svoju budućnost, a da jedino vlast nema razloga za brigu. To ćemo morati da preokrenemo - rekao je Pajtić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pajtić: Drago mi je zbog Vučića i Tadića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2015, 00:42

Lider DS Bojan Pajtić u reagovanju na intervju Aleksandra Vučića za "Politiku" u kojem ga predsednik vlade naziva omiljenim opozicionarem poručio je da je to toliko "nadmeno i neodmereno" da liči na premijera..."Čerčil je izjavio da veruje samo u onu statistiku koju je lično krivotvorio. U ovoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.