Izvor: RTS, 24.Okt.2021, 17:29

Pokrenuta istraga protiv još dve osobe zbog ubistva porodice Đokić

Više javno tužilaštvo u Nišu je povodom ubistva tročlane porodice Đokić donelo naredbu o proširenju istrage protiv još dvoje okrivljenih.
Doneta naredba se odnosi na proširenje istrage i protiv okrivljenih K. M. i A. M., koji se takođe terete za krivično delo teško ubistvo iz čl. 114 st. 1 tač. 11 Krivičnog zakonika.
Okrivljeni su danas saslušani u tužilaštvu, a Višem sudu u Nišu je podnet predlog za određivanje pritvora do 30 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dana.
Viši sud u Nišu juče se odredio pritvor do 30 dana trojici osumnjičenih za brutalno ubistvo tročlane porodice Đokić.
Prethodno je Više javno tužilaštvo u Nišu donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv G. Dž. i dvojice njegovih sinova zbog sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo.
Oni su osumnjičeni za ubistvo tročlane porodice Đokić, muža, supruge i njihove ćerke u selu Moravac kod Aleksinca.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Proširena istraga za ubistvo Đokića

Izvor: B92, 24.Okt.2021

Više javno tužilaštvo u Nišu je povodom ubistva tročlane porodice Đokić donelo naredbu o proširenju istrage i protiv okrivljenih K. M. i A. M...Oni se takođe terete za krivično delo teško ubistvo iz člana 114. stav 1. tačka 11. Krivičnog zakonika..."Okrivljeni su danas saslušani u tužilaštvu,...

Nastavak na B92...

HITNA NAREDBA NIŠKOG TUŽILAŠTVA: Proširena istraga protiv braće osumnjičene za ubistvo porodice Đokić

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2021

Više javno tužilaštvo u Nišu je povodom ubistva tročlane porodice Đokić, donelo naredbu o proširenju istrage i protiv okrivljenih K.M. i A.M..Okrivljeni su danas saslušani u tužilaštvu a Višem sudu u Nišu je podnet predlog za određivanje pritvora do 30 dana..., koji se takođe terete za...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Istraga za ubistvo porodice Đokić proširena na još dvojicu osumnjičenih

Izvor: Danas, 24.Okt.2021

Više javno tužilaštvo u Nišu danas je donelo naredbu o proširenju istrage protiv još dvojice osumnjičenih za brutalno ubistvo Gorana (57), Gordane (56) i Lidije Đokić (25) iz Aleksinca, koje se dogodilo pre mesec dana u ataru aleksinačkog sela Moravac.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.