Izvor: Blic, 31.Jan.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dušan Petrović: Opozicija beži od izbora

Zamenik predsednika Demokratske stranke (DS) Dušan Petrović ocenio je danas da u 2009. godini neće biti vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji, pošto ih u ovom trenutku niko od političkih aktera iskreno ne želi.

"Izbora neće biti, bar što se tiče naše stranke, a držim da će i naši koalicioni partneri takođe mudro odlučivati i da svojim odlukama neće dovesti do toga da budemo prinuđeni da pozovemo građane na birališta", rekao je Petrović u Loznici na Izbornoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << skupštini Okružnog odbora DS-a.

Prema njegovoj oceni, ni opozicija nema veliku želju za izborima.

"Mislim da opozicija beži od izbora kao đavo od krsta. Bez obzira šta govore u parlamentu ili javnosti ne vidim da iko iz opozicije ima neku preteranu i goruću želju da se odmeri na parlamentarnim izborima", kazao je Petrović.

"Ako bi neko imao koristi od izbora, imala bi naša stranka. Dobili bismo više poslanika nego što ih imamo sada. Suština ipak nije u tome, već da li ćemo uspeti nešto dobro da uradimo građanima ove zemlje", poručio je funkcioner DS-a.

Na skupštini je za predsednika Okružnog odbora DS-a u Loznici ponovo izabran Mihailo Purić, koji je i do sada obavljao ovu funkciju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petrović: Opozicija beži od izbora

Izvor: B92, 31.Jan.2009

Loznica -- Zamenik predsednika Demokratske stranke Dušan Petrović ocenio je da u 2009. neće biti vanrednih parlamentarnih izbora... "Izbora neće biti, bar što se tiče naše stranke, a držim da će i naši koalicioni partneri takođe mudro odlučivati i da svojim odlukama neće dovesti do toga...

Nastavak na B92...

Talas nevolja ide prema Srbiji

Izvor: Kurir, 01.Feb.2009, 02:37

LOZNICA - Zamenik predsednika Demokratske stranke (DS) Dušan Petrović izjavio je juče u Loznici da je borba za očuvanje radnih mesta najbitniji cilj celokupne državne politike Srbije u ovoj godini uz preko potrebnu solidarnost sindikata i poslodavaca. Prema njegovoj oceni, ovo će biti veoma teška...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.