PUTINOVA LEPOTICA U BEOGRADU Natalija Polonskaja ima fanove širom sveta, a ovde je zbog Boška Obradovića

Izvor: Press, 25.Apr.2018, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUTINOVA LEPOTICA U BEOGRADU Natalija Polonskaja ima fanove širom sveta, a ovde je zbog Boška Obradovića

Zamenik predsednika Odbora za bezbednost i borbu protiv korupcije Državne dume Ruske Federacije Natalija Poklonskaja, sastaće se danas u Beogradu sa članovima Odbora Skupštine Srbije za dijasporu i Srbe u regionu.
Foto:Blic.rs
Ona u Srbiju dolazi na poziv "Dveri", odnosno lidera ovog Pokreta Boška Obradovića koji je prošle nedelje boravio >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na Krimu, i koji je tada pozvao da poseti Srbiju.
Foto: Profimedia
- Poklonskaja je poziv dobila prilikom boravka srpke delegacije na Krimu prošlog vikenda, i na naše veliko zadovoljstvo odmah se odazvala - kažu za "Blic" u Pokretu "Dveri", čiji će poslanik i predsednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Ivan Kostić biti njen domaćin.
Svakako da je zadovoljstvo, s obzirom na to da je lepa Natalija, zvezda u usponu, uzdanica predsednika Ruske federecije Vladimira Putina, dama koja ima čin generala-majora, i koja ima armiju obožavatelja.

Uz nju idu obavezno idu epiteti poput lepa, seksi, doterana...

Foto: Profimedia
Natalija Poklonskaja
Nazivaju je još i Putinovom "čeličnom princezom", koja je na mesto državnog tužioca Krima došla 11. marta 2014. godine.
Međutim, kada se Poklonskaja pojavila u javnosti, više nije bila važna ni funkcija, niti to što je pravnica, niti bilo šta drugo, jer su mnogi ostali zasenjeni njenom lepotom i šarmom.
Foto: Profimedia

Na funkciju tužioca postavio je nekadašnji premijer Krima Sergej Aksjonov, iako su se pre toga poznavali samo nekoliko dana. Poklonskaja se nijednog trenutka nije dvoumila kada je primila njegov poziv.
Snimak njenog prvog pojavljivanja u javnosti, na konferenciji za novinare, postao je masovno gledan na "Jutjubu" i to ne zbog onoga šta je pričala, već zbog toga kako je izgledala njegova "glavna zvezda".
Čini se da joj, bar to prvo vreme, medijska pažnja nije baš prijala, pa je svojevremeno rekla da je ona čini nesrećnom i da je ometa u poslu.
- Ja sam tužiteljka, a ne Pokemon - poručila je tada ona.

Foto: Profimedia
Bez obzira na to njena popularnost je rasla, a svoje obožavaoce stekla je širom Rusije, pa i u Japanu, gde je dobila nadimak "Slatka tužiteljka", i gde postoji i kult njenih sledbenika koji sebe nazivaju "Natalijati".
Ono što je još zanimljivo, jeste da Poklonskaja ima srpsko poreklo, što je i sama potvrdila. Kako je pre nekoliko dana rekla za "Sputnik", ne zna sa sigurnošću iz kog dela Srbije potiču njeni koreni, ali je istakla da joj je želja da to sazna.
Foto: Profimedia
- Znam da su moji preci otišli iz Srbije uoči početka Prvog svetskog rata. Njih je car Nikolaj Drugi prihvatio i oni su prešli u Donbas, tačnije Slavjanoserbiju. Tamo su nastavili da žive, ali su oni poreklom iz Srbije. Iz kojeg sela, iz kojeg grada, ne znam, ali pokušaću da to saznam - navela je ona.

Inače, da nije sve tako lepo i slatko, svedoči i podatak da je Poklonskaja bila meta atentata, ali je prošla bez posledica.
Ukrajinske vlasti je optužuju za "aktivnosti preduzete radi nasilne promene ustavnog uređenja ili zauzimanje državne vlasti, kao i za zaveru za sprovođenje takvih aktivnosti".
Takođe, ona je među ruskim zvaničnicima koji se nalaze na sankcionom spisku Brisela.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tužiteljka sa Krima u Beogradu: Krim Rusija, a Kosovo Srbija

Izvor: N1 televizija, 25.Apr.2018

Zamenica predsednika Odbora za bezbednost i borbu protiv korupcije ruske Državne dume Natalija Poklonskaja boravi u Beogradu...Ona se u Skupštini Srbije sastala sa članovima Odbora za dijasporu, a u Srbiju je došla na poziv lidera Dveri Boška Obradovića koji je prošle sedmice boravio na Krimu...Srbija...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.