Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 14:40

PRVA FOTOGRAFIJA STRAVIČNE NESREĆE U KOJOJ JE POGINUO MLADIĆ (18): Staklo i delovi uništenog automobila razbacani po putu - vozila potpuno razlupana! (FOTO)

Tinejdžer (18) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 11:20 sati dogodila na izlazu iz Smederevske Palanke.

Kako saznaju mediji, tinejdžer (18), koji je imao probnu vozačku dozvolu, izgubio je kontrolu nad "sitroenom" i sudario se sa automobilom "fijat stilo" u kom su bili otac i sin.

Prema pisanju medija, u pitanju je bio direktan sudar jer je tinejdžer prelazio u traku kojom je išao "fijat".

On je preminuo na licu mesta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Muškarac (48) koji je bio za volanom "fijata" je teško povređen, dok je njegov sin pretrpeo lakše telesne povrede.

Oni su prevezeni u bolnicu u Smederevskoj Palanci.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KRENUO DA POMOGNE DEDI, ALI TAMO NIKADA NIJE STIGAO Aleksandar (18) poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Smederevske Palanke, porodica neutešna

Izvor: Blic, 09.Apr.2023

Tinejdžer Aleksandar S. (18) koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 11.20 sati dogodila na izlazu iz Smederevske Palanke, krenuo je iz kuće svog strica da pomogne dedi na selu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.