PRONAĐEN LEŠ MINISTRA FINANSIJA: Iza njega ostala oproštajna poruka

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2020, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRONAĐEN LEŠ MINISTRA FINANSIJA: Iza njega ostala oproštajna poruka

Prema saopštenju policije iz Vizbadena, leš poltičara iz redova CDU pronađen je sinoć u Hohajmu pored železničke pruge.

Ministar finansija nemačke pokrajine Hesen, Tomas Šefer, pronađen je mrtav pored železničke pruge, a policija pretpostavlja da se radi o samoubistvu.

Šefer je ostavio oproštajno pismo iza sebe, u kojem, kako tvrdi "Frankfurter Algemajne cajtung", objašnjava razloge suicida.

Inače, Šefer je važio za budućeg mogućeg naslednika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << aktuelnog premijera Hesena, Folkear Bufijea, posle 2023. Bufije je saopštio da je šokiran vešću o smrti svog kolege.

The body of a man identified as Thomas Schäfer, the finance minister of the German state of Hesse, was found on a high-speed train line between Frankfurt and Mainz, police confirmed. https://t.co/VfYM1GyzSS

— DW News (@dwnews) March 29, 2020

- Posebno njega sam trebao u ovim teškim vremenima. Najveći izazov sa kojim se suočava naša zemlja zahteva trezvenost i delotvornost, a i jedno i drugo je imao Šefer - naglasio je Bufije, dodajući da je radio danonoćno da se savlada kriza koju je izazvala panemija.

On je ukazao da se mora poći od toga da velika briga za Šefera da li će uspeti da ispuni očekivanja gradjana, posebno po pitanju finansijske pomoći, bila prevelika.

- Mislim da su ga te brige samlele -ocenio je Bufije.

I šefica CDU Anegret Kramp-Karenbauer kazala je da je šokirana vešću o smrti Šefera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.