PRIKOVALA DEČKA ZA KREVET PA GA ZVERSKI IZBOLA 29 PUTA: Pokušala nožem za hleb da mu odseče glavu - njen izgled ostavlja bez teksta (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2023, 22:02

PRIKOVALA DEČKA ZA KREVET PA GA ZVERSKI IZBOLA 29 PUTA: Pokušala nožem za hleb da mu odseče glavu - njen izgled ostavlja bez teksta (FOTO)

Policija žena odmah uhapsila, a ona nikada nije otkrila motive napada.

Žena koja je svog dečka izbola 29 puta pre nego što je pokušala da mu odseče glavu nožem za hleb osuđena je na 12 godina zatvora, saopšteno je.

Naoružana sa dva noža, Samanta Smit (56), skočila je na svog partnera, prikovala ga za krevet, a zatim ga je tim noževima izbola po telu.

Ona ga je 29 puta noževima izbola u grudi i stomak u njihovoj kući u Hirfordu 3. jula >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prošle godine.

Dok je ležao krvareći na krevetu, ona je pokušala da mu odseče glavu nazubljenim nožem za hleb. napravila mu je na vratu ranu duboku deset centimetara.

On je na sreću uspeo da pozove Hitnu pomoć, a lekari su nakon duge borbe uspeli da mu spasu život.

Policija je Samantu odmah uhapsila, a ona nikada nije otkrila motive napada.

Tokom suđenja, porotnici su saznali da se bivši par poznavao više od 40 godina.

Oni su tog dana zajedno pili viski, a tužiteljka je na suđenju rekla da je njihova veza bila vrlo destruktivna.

Samantin dečko je tokom suđenja rekao da još uvek ima traume i da se uvek uznemiri kada vidi nož.

Njemu je dijagnostifikovan posttraumatski poremećaj i ima poremećaje sna.

Više vesti pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.