PREDSEDNIK OBIŠAO MANASTIR SVETOG NIKOLE: Država će obezbediti veću pomoć za crkve u Mileševskoj eparhiji (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2022, 15:14

PREDSEDNIK OBIŠAO MANASTIR SVETOG NIKOLE: Država će obezbediti veću pomoć za crkve u Mileševskoj eparhiji (VIDEO)

Predsednik je obilaskom manastira Svetog Nikole završio današnju posetu opštini Priboj.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas manastir Svetog Nikole u Pribojskoj Banji i poručio da će država obezbediti veću pomoć za taj manastir i crkve u Mileševskoj eparhiji, kao i da će se još više ulagati u razvoj infrastrukture u tom mestu.

Predsednika je dočekao vladika mileševski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Atanasije i sveštenstvo eparhije.

Vučić je zahvalio na lepom dočeku i dodao da je doneo malu pomoć za manastir Svetog Nikole.

Vučić je poručio da će se ulagati u razvoj infrastrukture kako bi građani ostali tu žive.

- Borićemo se da možete da ostanete da živite na svojim ognjištima, da obezbeđujemo veće plate i još više posla i da vidite budućnost za ovu divnu decu - poručio je predsednik.

Istakao je da će država ulaže još mnogo novca, ne samo u put Kokin Brod - Pribojska Banja, već i u dovođenje gasa i rešavanje problema sa kanalizacijom u vodovodom, zatim u novi dom zdravlja, bolnicu, gimnaziju i drugo, kako bi građani bili još zadovoljniji i imaju bolju budućnost.

Pitao je vladiku šta država još može da uradi za njih i dodatno pomogne.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Vučić je naglasio je da je za državu veoma važno da Srbija čuva mir i gradi dobre odnose sa svim svojim komšijama.

Hristos se rodi, poručio je Vučić tokom obilaska manastira na šta mu je bratija manastira i sveštenstvo odgovorilo - Vaistinu se rodi.

Vladika Atanasija je predao Vučiću poklon, knjigu Riznica o manastiru u Pribojskoj Banji i ikonu Svetog Save.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić: Pomoć manastiru Sv.Nikole i crkvama, razvoj infrastrukture

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jan.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas manastir Svetog Nikole u Pribojskoj Banji i poručio da će država obezbediti veću pomoć za taj manastir i crkve u Mileševskoj eparhiji, kao i da će se još više ulagati u razvoj infrastrukture u tom mestu...Predsednika je dočekao vladika mileševski...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.