PRAVA DRAMA U SPLITU! Mladić naoružan noževima šetao po ulici, usledila FILMSKA POTERA policajaca! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2021, 23:50

PRAVA DRAMA U SPLITU! Mladić naoružan noževima šetao po ulici, usledila FILMSKA POTERA policajaca! (VIDEO)

Danas se u Splitu dogodila prava drama.

Kako pišu hrvatski mediji, policijski službenici su jurili mladića koji je u ruci držao hladno oružje.

Policijska potera odvila se danas usred bela dana na splitskim ulicama. Nekoliko policajaca i policajki jurili su mladića po Plokitama i Sućidru.

Na snimku koji je objavljen na Fejsbuk stranici "Split uživo" može se videti kako policajci nekoliko desetaka metara idu iza mladića koji je u ruci držao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nož. Takođe, nekoliko puta se okrenuo prema službenicima.

- Danas oko 15.48 dobili smo dojavu da ulicom ide muškarac koji u ruci nosi nož, nakon čega je ušao u prodavnicu i uzeo drugi nož, te izašao na ulicu. Na teren je odmah upućeno nekoliko policijskih ekipa kako bi pronašli muškarca. Pronađen je nakon 20-tak minuta. Rečeno mu je da baci noževe, što je on odbio, nakon čega su policijski službenici bili prinuđeni da upotrebe silu (sprej i sredstva za vezivanje)", saopštili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Kako dodaju, on je potom priveden, a nakon toga su ga pregledali lekari.

- U ovom trenutku je u službenim prostorijama, policijsko ispitivanje je u toku. U ovom događaju nije bilo povređenih osoba - dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Split: Nosio dva noža, jurilo ga deset policajaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2021, 12:04

Desetak policajaca hvatalo je u subotu popodne po splitskim kvajtovima Plokitama i Sućidru, mladića koji je u rukama imao jedan veći i jedan manji nož, a scena je zaprepastila građane, piše Dalmatinski portal...Policajci su sledili mladića na udaljenosti od desetak metara i nagovarali ga da odbaci...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) HOROR SCENA U BEOGRADU! Momak napao psa i počeo ŽIVOG DA GA GRIZE, policija hitno reagovala

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021

Nestvarna scena dogodila se danas u Surčinu...Na društvenoj mreži Fejsbuk, na stranici "Fondacija Pokret Levijatan" je objavljen snimak hapšenja osobe koja je pokušala da pojede psa, i to živog...Na okretnici autobusa u Surčinu, policija je spasila povređenog psa koga je jedna osoba, tačnije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.