(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) HOROR SCENA U BEOGRADU! Momak napao psa i počeo ŽIVOG DA GA GRIZE, policija hitno reagovala

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 21:13

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) HOROR SCENA U BEOGRADU! Momak napao psa i počeo ŽIVOG DA GA GRIZE, policija hitno reagovala

Nestvarna scena dogodila se danas u Surčinu.

Na društvenoj mreži Fejsbuk, na stranici "Fondacija Pokret Levijatan" je objavljen snimak hapšenja osobe koja je pokušala da pojede psa, i to živog.

Na okretnici autobusa u Surčinu, policija je spasila povređenog psa koga je jedna osoba, tačnije mladić, krenuo da jede i grize živog.

Na terenu su izašle i ekipe policije i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hitne pomoći.

Momak sa lisicama na rukama leži go na zemlji, na licu mesta je prisutan veliki broj policajaca kao i ambulantna vozila.

- Izašli smo na lice mesta da intervenišemo, bolesnik je bukvalno pokušao da jede psa na živo. Policija je odmah odreagovala a pas je na sigurnom sa nama. Povereno nam je da odradimo medicinske preglede i zbrinemo psa. Levijatan - stoji u opsisu videa.

Kako je izgledala čitava scena možete pogledati na snimku ispod:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SNIMAK IZ BEOGRADA Hapšenje obnaženog mladića koji je hteo da POJEDE živog psa?!

Izvor: Blic, 18.Apr.2021

Jezivi snimak hapšenja nagog muškarca koji je navodno prethodno pokušao da nasred ulice pojede živog psa objavio je na društvenim mrežama kontroverzni pokret "Levijatan" koji tvrdi da se to dogodilo, međutim, za sada nema zvanične potvrde.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.